Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand vila d+p+m, cu fundatie pentru 4 nivele.

720 m2, d+p+m, an constructie: 2004

250.000 €

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2019
Rata credit de la 5,206 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

In zona rezidentiala de vile Ovidiu-Sud zona (Lac Siutghiol )la doar 1,5 km. de Constanta si 5 km. de statiunea Mamaia , vand vila d+p+m, cu fundatie pentru 4 nivele si rezistenta la cutremur de pana la 8,9.amprenta la sol este de 240 mp, iar suprafata construita demisol,parter si mansarda este de 720 mp. la demisol sunt 4 camere,buncar antiaerian si garaj pentru mai multe masini (4-5).la parter sunt 4 camere,3 bai,2 bucatarii. mansarda este libera.In apropriere sunt cartierele rezidentiale Boreal si Tomis- Plus. Vila are toate utilitatile,apa,canalizare, curent,gaz, iar incalzirea se face pe gaze cu centrala proprie.toata zona este asfaltata.suprafata teren 405 mp, cu deschidere de 15m.pretul este de 250.000.euro. relatii doar la tel. 0722.12.55.27.d-na Mihaela. va rog fara e-mailuri.

Detalii imobil Vand vila d+p+m, cu fundatie pentru 4 nivele.

Camere 8
Strada 5.nr.1.
Suprafata 720 m2
Structura d+p+m
Bai 3
Suprafata teren 405 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2004
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..