Vanzare casa 8 camere Ovidiu

473 m2, S+P+1+M, an constructie: 2004

400.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 9 Februarie 2011
Rata credit de la 8,263 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa in orasul Ovidiu (7 Km pana in Constanta ), judetul Constanta, casa este situata langa Ghiol ( a treia strada ). Constructie din BCA, finalizata in  anul 2004, suprafata construita 406,95 mp, suprafata totala teren 473,22. Casa este compusa din subsol (beci frumos amenajat ), parter , etaj si mansarda, 8 camere, 3 bai, o bucatarie cu living, 2 terase mari la etaj si o terasa mai mica tot la etaj, termopane, gresie, faianta, parchet; gradina este amenajata de un inginer peisagist dupa un proiect propriu (brazi, trandafiri, magnolii, alei pietruite, flori, amfore, o fantana in miniatura, iar noaptea lumina in gradina este asigurata de becuri cu lumina solara  din gazon, si de proiectoarele de pe casa). Casa este foarte spatioasa si luminoas, este conceputa sa fie luminata natural pe tot parcursul zilei, din toate unghiurile. Casa este izolata cu polistiren si vopsea hidroizolanta. Toate utilitatile. Casa se vinde mobilata (in general predomina mobila stil, ingrijita impecabil).

Detalii imobil casa 8 camere Ovidiu

Camere 8
Strada C
Suprafata 473 m2
Structura S+P+1+M
Deschidere 22 m
Bai 3
Suprafata teren 500 m2
Deschidere 22
Amprenta la sol 170m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material BCA
Stare proprietate noua
An constructie 2004
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Casa este situata pe a 3a stada de la Ghiol. De la mansarda se vede statiunea Mamaia si Ghiolul (lacul). Este cartier numai de vile, strada de langa lac este asfaltata, iar celelalte sunt pietruite. Este o zona foarte linistita, aer curat. La mare se poate ajunge ori prin Navodari, ori prin Constanta.Sunt 9 km pana in statiunea Mamaia.

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Vanzare casa Ovidiu

Vile Ovidiu, Vila D+P+1E+M, 6 camere, finisaje de calitate superioara
339.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..