Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Blocul de langa LIDL Otopeni - Tot Blocul - 8 nivele

Zona Central, Otopeni vezi harta

2.200.000 € (1.047,62 € / m2)

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2020

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 721018

* campuri obligatorii

Imobil Reprezentativ in Otopeni. Adaptabil pentru orice destinatie. Se preteaza pentru o sumedenie de activitati gen Hotel, Motel, Hostel, Punct de lucru servicii financiar-bancare (Agentie, Lucru cu Public+Birouri) Cladire de Birouri Cu Centru de logistica, Reprezentanta, Ambasada, Consulat, Clinica Medicala sau se poate transforma Apartamente de Lux cu suprafete de peste 250mp, unic pe piata.
Imobilul din Calea Bucurestilor 40 pret 1.750.000 Dispus pe 8 nivele (Subsol+Parter+Mezanin+4etaje+Mansarda), are o suprafata utila peste de 2100 mp, racordat la toate utilitatile, cu acces direct din DN1,300 mp/7 nivele + mezanin 130 mp, vecinatate Lidl, la 250 ml de McDonalds, si la 500 ml de Primaria Otopeni. youtube:bit.ly/2UHjRoG Daniel Dumitru Duta, Apulum94.Otopeniul, ca localitate a cunoscut in ultimii 30 de ani o importanta dezvoltare urbanistica trecand de la statutul de comuna la cel de oras in anul 2000.
Amplasat in nordul capitalei, dezvoltandu-se pe stanga si pe dreapta DN1 (mai mult pe partea dreapta pe sensul de mers catre Ploiesti) Orasul Otopeni este cunoscut mai ales datorita Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti si Institutului de Geriatrie Ana Aslan. Aeroportul a reprezentat pana nu demult principalul factor de dezvoltare pentru zona, acum insa, odata cu dezvoltarea pe verticala datorata lipsei terenurilor ce au caracteristici interesante pentru dezvoltatori, apropierea fata de aeroport si implicit de culoarul de zbor creaza dificultati in ceea ce priveste dezvoltarea pe vertical, de aceea cand mergem spre aeroport, imediat ce am trecut de centura Bucurestiului si am intrat in Otopeni (pana nu demult localitatea care raporta cel mai mare venit pe cap de locuitor) constatam ca NU intalnim cladiri inalte.
Cererea de imobile cu caracteristici ajustabile care isi pot schimba usor destinatia si pot fi transformate usor a crescut si va creste. Se preteaza pentru Cladire de Birouri in Hotel sau Bloc -Cladire Rezidentiala- cu apartamente spatioase la standarde inalte cu suprafete mari si facilitati de parcare, cu doua iesiri, cu scara interioara, cu lift functional.

Detalii imobil

Pret/m2 1.047,62 €
Incaperi 25
Suprafata 2100 m2
Structura 4/S,P+4,D,M
An constructie 2007

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Raporteaza problema

Duta Daniel

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 29 August 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

Apulum 94

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Octombrie 2014
  • Vechime: 27 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 15
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..