Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila Duplex cu pereti individuali Otopeni Mega Image

140 m2, P+1 Mansarda, an constructie: 2019

145.000 €

Ultima actualizare: 30 Ianuarie 2020
Rata credit de la 3,948 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul se afla in imediata vecinatate a Mega Image Otopeni (zona dezvoltata, cu vecini) si este compus dintr-un Duplex cu pereti individuali.

Anul Finalizarii - 2019

Pus in vanzare un duplex, cel de-al doilea fiind ocupat de proprietar.
Duplexul dispune de 4 Camere, 2 bai, bucatarie, spatiu de depozitare si mansarda open space in suprafata totala de 140mp utili.
Loc de parcare si curte individuala.

Sunt prezente toate utilitatile : Electricitate, Gaze, Canalizare si Apa Curenta, fibra optica

Acest imobil este finisat complet la exterior, dispunand de Tamplarie PVC Salamander 5 Camere, geam Tripan – 4 Seasons, Obloane Aluminiu Profilco, Usa Exterioara Lemn Masiv , Usa Osciloculisanta cu ridicare automata, Maco cu iesire in terasa acoperita, Acoperis Retropanel Bilka, Constructie realizata din beton, Caramida exterioara Porotherm, Izolatie exterioara polistiren 10cm.
Sistem electric, sistem sanitar realizate.
Finisajul exterior este realizat din tencuiala decorativa

Dotari Interioare: Imobilul este finisat la alb(Savana Teflon) , Compartimentari Interioare din caramida Protoherm, incalzire in pardoseala in toata casa Valrom, sapa mecanizata.

Imobilul dispune de cartea constructiei

Aceasta casa se vinde la alb –Daca se doreste punerea gresiei, faiantei, parchetului, usilor, centralei, pretul este de 160.000 E

Detalii imobil Vila Duplex cu pereti individuali Otopeni Mega Image

Camere 4
Strada mesteacanului
Suprafata 140 m2
Structura P+1 Mansarda
Bai 2
Suprafata teren 150 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2019
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..