Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila Otopeni 8 camere 5 bai 2 bucatarii (inclusiv ap pt bunici bona)

386 m2, S+P+1+M, an constructie: 2010

300.000 €

Ultima actualizare: 9 Iulie 2018
Rata credit de la 8,168 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietatea este in Otopeni, zona Odaile, cu acces foarte bun din DN1 in ambele sensuri spre si dinspre Bucuresti; a fost finalizata in 2009-2010.

Vila a fost construita pentru uz personal, constructia realizandu-se cu urmarirea de catre proprietari in prezenta reprezentantilor Inspectoratului de Stat in Constructii a fazelor de constructie, cu alegerea celor mai bune materiale (caramida porotherm, fier beton si beton conform clase specifice – Arabesque si Cirex). Vila este extrem de solida (zidurile au grosimea de 30 cm); si in interior si in exterior au fost folosite materiale naturale: respectiv piatra naturala pe soclu si peretele dinspre terasa, in interior (in biblioteca si bucatarie) si de asemenea ca pavaj al curtii, parchet de lemn natural de cires, usi de lemn de cires, scara interioara din stejar masiv, etc.

Finisajele sunt deosebite iar materialele folosite au fost alese cu gust fara a se face rabat de la calitate: centrala este Bosh, toate instalatiile sanitare sunt italiene, etc.

Vila este situata intr-o zona lipsita de zgomot, cu vecini de calitate cu case retrase fata de limita proprietatii, iar in extremitatea dinspre gradina se gaseste o zona verde.

Utilitati:
curent electric
gaze naturale
apa (put forat) ; dedurizator 
cablu tv si internet

Acces: strada principala asfaltata, strada pietruita 200m, necirculata, 
ceea ce constituie un avantaj (acces doar pentru riverani)

Dotari:
se vinde cu mobilier biblioteca 
climatizare cu doua unitati AC 

Front stradal: 14 ml

Suprafata teren (inclusiv gradina amenajata): 450mp

Parter: in suprafata utila de 120mp, compus din

A: baie, bucatarie, camara, hol, living cu terasa de 20mp, scara de acces etaj si mansarda;

B: separat tot la parter exista 1 apartament cu intrare separata format din 2 camere, baie, bucatarie (poate fi avantaj pentru familiile care au copii mici si ai caror bone sau bunici pot locui in respectivul apartament); exista de asemenea o curte separata (cu loc de parcare si foisor) dedicata separat acestui apartament.

Etaj: suprafata utila 120mp compus din 3 dormitoare, dressing, hol, 2 bai (ambele echipate cu jacuzzi) si 2 balcoane mari.
Mansarda:suprafata de 86mp, compusa din birou/biblioteca, sala de sport, 2 holuri, o baie si 3 spatii de depozitare mari.

Terasa de 20 mp, acoperita, si doua balcoane mari

Pivnita: suprafata aprox 20 mp, contine centrala pe gaz, dedurizatorul, si alte echipamente tehnice + rafturi de depozitare.

Curte:spatiu de parcare pentru 3 autoturisme; gradina este amenajata de catre o firma specializata in peisagistica.

Documentele imobilului sunt in perfecta regula; nu exista sarcini sau servituti asupra imobilului, si este inscris in Cartea Funciara.

Detalii imobil Vila Otopeni 8 camere 5 bai 2 bucatarii (inclusiv ap pt bunici bona)

Camere 8
Strada TV
Suprafata 386 m2
Structura S+P+1+M
Bai 5
Suprafata teren 450 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Vila Otopeni 8 camere 5 bai 2 bucatarii (inclusiv ap pt bunici bona)

Vanzare teren Odai Otopeni
55.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..