Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila Tunari

120 m2, P+1, an constructie: 2017

188.000 €

Ultima actualizare: 15 Februarie 2018
Rata credit de la 4,981 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila Mediteraneo Otopeni - Tunari

Localizata intre localitatile Otopeni si Tunari, vila Mediteraneo este amplasata pe un teren de 743 mp. 

Impartita extrem de eficient, cu o suprafata construita la sol de numai 103 mp, lasa o curte functionala de 640 mp. Dispunerea vilei pe suprafata terenului face posibila impartirea curtii in doua si realizarea unei a doua constructii in partea din spate, daca acest lucru se doreste. 

Ridicata in 2017, constructia a fost atent coordonata si supravegheata inca de la planurile arhitecturale si de specialitate. Toate materialele utilizate au fost alese de cea mai buna calitate. Toate detaliile pot fi discutate si certificate atat cu facturi, cat si cu poze relevante din timpul fiecarei faze a constructiei. Lucrarile s-au desfasurat in timpul sezonului cald, din luna aprilie pana in luna septembrie. 

Locuinta are un regim P+1E+pod (utilizabil ca spatiu de depozitare). Suprafata desfasurata este de 181 mp cu o suprafata utila pe fiecare etaj de 60 mp si cu o terasa de 20 mp. Certificatul de performanta energetica are nota 97. 

Interiorul este impartit dupa cum urmeaza:
Parter - baie cu dus, birou, living si bucatarie deschisa
Etaj - 3 dormitoare, baie cu cada si 2 chiuvete.

Structura este realizata cu cadre de beton armat, fundatii continue (inclusiv terasele) de beton armat, caramida Porotherm 30+, termosistem exterior de 10 cm din polistiren grafitat, acoperis sarpanta lemn cu invelitoare din tigla metalica faltuita maro Wetterbest Colosseum, tencuiala decorativa alba, tamplarie din PVC wenge Salamander Streamline Lowe. 

Vila este legata la sistemul de apa-canalizare Veolia, la gaze, la curent si la fibra optica Digi. De asemenea, exista si un put de apa potabila propriu in curte.

Curtea este in partea din fata, catre strada pavata cu pavele de 8 cm pt tonaj mare, culoare plina. Curtea are doua intrari de masina, beneficiind astfel de 5 locuri de parcare. In partea din spate se afla zona verde, cu 13 pomi fructiferi.

Vila este finalizata, actele sunt complete. Se vinde complet mobilata si utilata (electronice si electrocasnice) toate cu facturi achizitionate tot in 2017. Din motive de siguranta, rugam persoanele interesate sa ceara mai multe informatii in privat. Exclus agentii.

Detalii imobil Vila Tunari

Camere 5
Strada Tunari
Suprafata 120 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 750 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..