Acest anunt nu mai este activ

VILA OTOPENI

200 m2, P+M, an constructie: 2008

198.000 €

Ultima actualizare: 3 Martie 2017
Rata credit de la 5,244 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila in Otopeni, central, zona vile si case, cu toate utilitatile (apa, canal, gaze), 2008,  suprafata construita 240 mp, pe 2 nivele, teren 1000 mp. Vila este dotata cu centrala moderna si economica, alarma, aer conditionat, videointerfon. Terasa generoasa de 40 mp, in spatele casei, este oaza de aer si liniste de care ai nevoie cind vii acasa. Curte amenajata, pomi fructiferi, conifere, gazon si o casuta  din lemn pentru unelte de gradina. Certificat energetic, clasa A.

 

Dotari:

Alarma, videointerfon in casa sip e terasa, centrala WIESMAN, in condensare, statie de epurare CV WATER, internet sit v pe fibra optica, 2 ap. Aer conditonat. Bucatarie dotata si mobilata, aparat de dedurizare a apei. Instalatia de incalzire pe teava de cupru, instalatia electrica Legrand, tablou cu disjunctoare unul pe parter si unul la mansarda. Cabana dotata cu current electric, gresie, rafturi metalice. Pe terasa sunt 6 prize si prize pentru tv. Camara are usa termopan, lumina si prize. Usi de lemn, geamuri pvc , 4 ferestre velux la mansard. La mansarda, acoperisul este izolat cu spuma poliuretanica peste care s-a pus vata de sticla, ceea ce asigura o izolatie fff buna. Factura de gaz in luna cea mai friguroasa a fost cu suma de 550 ron. Casa are polistiren de 7 cm si structurata

 

Detalii imobil VILA OTOPENI

Camere 5
Strada 9 Mai
Suprafata 200 m2
Structura P+M
Bai 2
Suprafata teren 1000 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..