Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Central Oradea

75 m2, 2/4, an constructie: 1988

35.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 26 August 2014
Rata credit de la 963 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand urgent apartament 3 camere zona buna, linistita, Oradea, aproape central,strada Simion Barnutiu, etaj 2 din 4, utilat complet, garaj, vedere spate, calduros, luminos, construit 1988.
Sau schimb cu asemanator sau 2 camere Bucuresti, sau casa gata de locuit la relativa apropiere de oras ( exclus la rosu).

Detalii imobil apartament 3 camere Central Oradea

Camere 3
Strada Simion Barnutiu
Suprafata 75 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1988
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, tamplarie termopan
Parcare comuna

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si dau diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..