Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Birou Episcopia

1300 m2, P+2+M, an constructie: 2011

780.000 € (negociabil)
600,00 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 12 Februarie 2013

Vand Contructie noua ideala pentru birouri , parter + 2 etaje + mansarda 320 mp/ nivel , 1300 mp construiti , teren 2000 mp , poarta din fier forjat cu telecomanda , incalzire cu gaz / lemne , aer conditionat , pivnita de 30 m lungime , parcare proprie. 
Constructia se afla pe strada Matei Corvin langa sosea si este ideala pentru gradinita , clinica particulara

Detalii imobil

Pret/m2 600,00 €
Incaperi 21
Strada Matei Corvin nr 179
Suprafata 1300 m2
Structura P+2+M
Grupuri sanitare 12
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 15
An constructie 2011

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Cladirea se afla in cartierul Episcopia Bihorului , chiar langa sosea , zona circulata - aproape de statia de autobuz - magazine in apropiere.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..