Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Onesti

76 m2, P+1, an constructie: 2005

350 € / luna
4,61 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 18 Iunie 2013

De inchiriat spatiu comercial in Onesti, cu o suprafata totala de 76 mp, NOU construit, scara exterioara, doua grupuri sanitare, liber, suprafata vitrata mare, ideal pentru birouri! Spatiul este compartimentat intr- un spatiu deschis si un spatiu pretabil birou mic, inclusiv canapea extensibila! Centrala proprie. 
Spatiul este situat in spatele pietei , str. Casinului 2/ 2

Detalii imobil

Pret/m2 4,61 € / luna
Incaperi 2
Strada Casinului
Suprafata 76 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 2
Parcare fara
Numar sali de meeting 1
An constructie 2005

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..