Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vând casă și teren

350 m2, Parter+etaj, an constructie: 2011

90.000 €

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2017
Rata credit de la 1,822 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând vilă şi teren situate în oraşul Odobeşti, str.Nicolae Ioniţă, nr.135 A, judeţul Vrancea.Vila are o suprafaţă utilă de 350 mp,pater şi mansardă,este construită din bca, acoperişul are tablă Lindab,vila are 12 camere, toate decomandate, spaţii pentru băi şi holuri pentru acces în camere. Vila are geamuri termopan cu rame din lemn stratificat la fiecare cameră.Are canalizare din strada principală până în interiorul construcţiei şi conductă cu apă curentă. Construcţia a fost începută în anul 2011.În faţa vilei se află o plantaţie de viţă-de-vie iar în spatele acesteia sunt pomi fructiferi.Toată proprietatea este alcătuită dintr-o suprafaţă de 10360 mp fiind înconjurată pe toate laturile de gard. Propretatea are acces din strada principală (str. Nicolae Ioniţă). A doua intrare se află pe latura opusă a străzii principale. Atât vila cât şi terenul sunt întabulate în cartea funciară. Vila este în gri (ciment),exterior şi interior.Atât vila cât şi terenul sunt situate într-o zonă liniştită, favorabilă pentru investiţii în domeniul turistic, agrement, etc.

Detalii imobil Vând casă și teren

Camere 7
Strada Nicolae Ioniță
Suprafata 350 m2
Structura Parter+etaj
Bai 2
Suprafata teren 10360 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..