Vanzare Hotel Mamaia Sat

2100 m2, S+P+^+M, an constructie: 2012

950.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 19,211 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare imobil tip  hotel cu suprafetele construite 2200 m2construiti , planurile de arhitectura,mansarda,subsolul si etajele, poze cu cladirea tip Hotel cu 6 nivele,S+P+4E.Cladirea se afla in Constanta, oras Navodari,zona rezidentiala Mamaia Sat,pe malul lacului Siutghiol (Mamaia),STR.M12,NR.2, cladirea este terminata la exterior si la gri pe interior.Suprafata teren aproximativ 3000 m2, deschidere la lacul Siutghiol,vis a vis de Scoica Land, aproximativ 100 m liniari.Pe teren se afla o casuta de vacanta de 202 m2 care este inclusa in pretul de 970000 euro, pret la care nu se adauga TVA. .cladirea fiind scutita de plata acestuia.Cladirea poate fi terminata cu destinatia Hotel, pensiune,bloc de apartamente,azil,casino,etc.Pe malul lacului Siutghiol, am construit un ponton de lemn ideal pentru iubitorii de sporturi nautice, proprietatea avand acces direct la acesta.Pe suprafata libera de constructii a proprietatii se afla si un teren de tenis de 610 m2 .Pe teren se alfa si o livada de pomi fructiferi,meri, pruni, piersici,visini,vita de vie si arbusti ornamentali.Imobilul se poate recompartimenta ca si apartamente rezidentiale.Se poate vinde in rate.

Detalii imobil Vanzare Hotel Mamaia Sat

Camere 45
Strada Mamaia Sat
Suprafata 2100 m2
Structura S+P+^+M
Bai 45
Suprafata teren 3000 m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Anunturi imobiliare asemanatoare: Vanzare Hotel Mamaia Sat

Vila & Restaurant Mamaia Nord
1.200.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..