Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vile tip duplex, CUANTIC HOMES Magurele

130 m2, P+1, an constructie: 2018

93.000 €

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2018
Rata credit de la 2,463 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Cuantic Homes ofera spre vanzare vile tip duplex P +1E(racordate la toate utilitatile: CANALIZARE, apa, gaze, energie electrica), situate in zona centrala a orasului Magurele.
Fiecare vila este compusa din living, bucatarie, 3 dormitoare, spatii generoase de depozitre, 2 bai, terasa la parter. Fiecare vila are o suprafata desfasurata de 131mp, curte individuala cu suprafata de 210mp.

Constructia este realizata din caramida tip Porotherm (inclusiv compartimentarile interioare), pe structura de beton armat, izolata termic cu polistiren 10cm.

Finisajele vor fi peste medie ca si calitate,cumparatorul putand sa-si aleaga elementele interioare(gresie,faianta,usi,parchet…etc) intr-un buget convenit. Curtea va fii amenajata si imprejmuita cu gard de beton, locuinta va fi predata la cheie cu toate instalatiile sanitare si electrice montate (centrala termica, calorifere, bai echipate complet, etc). 

Proximitate: gradinite (1,2km), scoala, liceu (1.3km), supermarketuri (Penny 1,2km).
Utilitati: Gaze,curent electric, apa si canal.
Predare la cheie in iulie- august 2018.
Un avantaj foarte mare il presupune faptul ca pot fi urmarite etapele constructiei, se poate viziona santierul in diferite etape ale constructiei.

Pret de vanzare 93.000 euro.Se accepta si credit.

Detalii imobil Vile tip duplex, CUANTIC HOMES Magurele

Camere 4
Strada Sulfinei
Suprafata 130 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 220 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..