Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand Vila splendida MagureleIlfov

155 m2, P+1+M, an constructie: 2013

105.000 €

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2017
Rata credit de la 2,792 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila splendida P+1+M, gaze, apa, curent, fosa septica-insa canalizarea este programat pt vara lui 2017, construita in 2013, cu garaj solid de 2 masini cu usa automatizata, poarta automata, drum de servitute cu bariera, terasa de aprox.20mp, gradina cu copaci si flori, 3 dormitoare, 1 living, 2 bai, 2 balcoane, 1 bucatarie mare.
Atentie: pt cei interesati de a locui alaturi de alti membrii ai familiei sau prieteni, proprietarul mai detine o vila langa aceasta, cu o suprafata totala de 210mp, supr.construita de 67mp, 2 dormitoare, 1 living, 2 bai si 1 bucatarie: https://www.storia.ro/oferta/vila-deosebita-dumitrana-magurele-ID1txC.html#gallery[1]

Detalii imobil Vand Vila splendida MagureleIlfov

Camere 4
Strada Duzilor nr.55L
Suprafata 155 m2
Structura P+1+M
Bai 3
Suprafata teren 888 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..