Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand Vila deosebita MagureleIlfov

113 m2, P+1, an constructie: 2007

74.000 €

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2017
Rata credit de la 1,968 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!


Vila deosebita, constructie 2007, pusa in vanzare in 2009, suprafata de 210mp, constructie 113mp(63mp parter, 50mp etaj), 2 dormitoare si 1 living, 2 bai, 1 balcon, 1 bucatarie cu vedere la terasa acoperita, drum de servitute cu bariera, gradina cu flori si arbori.

Atentie: pt cei interesati de a locui alaturi de alti membrii ai familiei sau prieteni, proprietarul mai detine o vila splendida langa aceasta P+1+M, gaze, apa, curent, fosa septica-insa canalizarea este programat pt vara lui 2017, construita in 2013, cu garaj solid de 2 masini cu usa automatizata, poarta automata cu video, drum de servitute cu bariera, terasa de aprox.20mp, gradina cu copaci si flori, 3 dormitoare, 1 living, 2 bai, 2 balcoane, 1 bucatarie mare, vezi: s://.storia.ro/oferta/vila-splendida-dumitrana-magurele-ilfov-ID1lge.html#gallery[1]

Detalii imobil Vand Vila deosebita MagureleIlfov

Camere 3
Strada Duzilor nr.55
Suprafata 113 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 210 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2007
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..