URGENT !!!! APARTAMENT 3 minute COPOU !!!!

Zona Copou, Iasi vezi harta

35.000 €

Ultima actualizare: 23 Mai 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 575751

* campuri obligatorii

Un altfel de acasă
Noul ansamblu rezidențial va oferi nu doar o priveliște spectaculoasă a dealurilor ce înconjoară Iașul, ci și intimitate, siguranță și confort în apartamente spațioase și bine luminate, alei și spații verzi, loc de joacă pentru copii și parcare amenajată.
Certificarea EcoHabitat atribuită de TÜV Rheinland este o garanție a faptului că imobilele din ansamblul rezidential vor respecta cele mai stricte standarde de proiectare și execuție. Materiale folosite vor fi de înaltă calitate și în același timp vor îndeplini toate criteriile privind protecția mediului și gestiunea resurselor.
În vederea îndeplinirii obiectivelor EcoHabitat, dezvoltatorul va îndeplini mai multe condiții esențiale, printre care:
• Încadrarea complexului într-un habitat natural, unde s-a avut în vedere păstrarea elementelor de vegetație perenă.
• Izolația imobilului se face cu materiale moderne, ce vor respecta cele mai dure cerințe ecologice, în vederea scăderii resurselor necesare pentru încălzirea și răcirea spațiilor de locuit.
• Se vor monta centrale termice de ultimă generație, în condensare, ce vor avea consum redus de gaze naturale.
• Pentru reducerea consumului de energie, se vor monta senzori de prezență și surse de iluminat cu led pentru spațiile comune.
• Pentru reducerea consumului de apă, constructorul va utila grupurile sanitare cu dozatoare cu dublă comandă și baterii monobloc.
Construit de profesioniști cu experiență
. Echipa de profesioniști instruiți la standarde europene și experiența de peste 20 de ani în construcții civile și industriale au fost argumente imrpotante în alegerea lor pentru construirea acestui proiect rezidential.
Într-o primă etapă vor fi construite 20 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, ce vor fi disponibile din 2018.Finalizare in August 2018
Detalii imobil URGENT !!!! APARTAMENT 3 minute COPOU !!!!

Pret/m2 1.093,75 €
Camere 1
Suprafata 32 m2
Etaj P
Material Caramida
An constructie 2018
Compartimentare decomandat
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

FLORIN FLORESCU

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 5 Martie 2018

Vechime: informatie in curs de actualizare

GO IMOBILIARE

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 August 2017
  • Vechime: 9 ani, 5 luni
  • Numar agenti: 4
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Iasi
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..