Vanzare apartament

Zona Tatarasi, Iasi vezi harta

45.360 €

Ultima actualizare: 19 Iulie 2019
Rata credit de la 1,199 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 672860

* campuri obligatorii

Evergreen Towers este noul proiect rezidential dezvoltat de CCI Rezidentiale, in cartierul Tatarasi - Strada Aurel Vlaicu, ce vine in intampinarea tuturor clientilor cu o gama variata de apartamente cu 1,2 si 3 camere decomandate, dotari si facilitati care sa imbunatateasca confortul precum spatiile verzi si locurile de parcare in subteran, jardiniere cu autoirigare la fiecare balcon, panouri solare pentru iluminatul spatiilor comune, locul de joaca pentru copii si spatii comerciale la parter cu activitati ce vor fi alese de catre locatari.Asamblul se compune din 8 blocuri cu 12 etaje cu parcari subterane, constructia este realizata pe cadre din beton armat si zidarie de caramida cu termoizolatie de polistiren, tamplarie cu 3 foi de sticla si 7 camere de izolatie, centrale termice Bosch si calorifere din aluminiu.In privinta finisajelor, aceste vor fi alese de client in functie de preferinte.Modalitati de plata: Se accepta plata prin credit ipotecar, credit Prima Casa sau rate la dezvoltator
Pentru plata cash se ofera discount intre 10 si 14%

Pret pentru plata cash: 45.360 euroPret pentru credit ipotecar sau credit prima casa: 50.400 euro
Pentru mai multe detalii sau pentru stabilirea unei vizionari sunati la: 0754.956.286


Detalii imobil apartament

Camere 1
Suprafata 38 m2
Etaj 1/12
Bai 1
Terase, balcoane 1
An constructie 2019
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vlad Clipa

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 19 Octombrie 2017

Vechime: 2 ani, 7 luni

EVOLVE IMOBILIARE

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase:
  • Vechime: 6 ani, 7 luni
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii