Vanzare apartament

Zona Cug, Iasi vezi harta

25.000 €

Ultima actualizare: 18 Iulie 2019
Rata credit de la 661 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 662510

* campuri obligatorii

Dezvoltator cu experienta continua ansamblul rezidential (format in acest moment din 14 blocuri si 20 de case - peste 650 de familii deja mutate) cu 8 blocuri turn a cate 12 etaje, ce contin apartamente cu 1, 2 si 3 camere si sunt dotate cu cate doua lifturi ultramoderne avand capacitatea de 13 persoane fiecare. Accesul este rapid la toate facilitatile de care este nevoie, insa intr-un mediu, sigur, sanatos si verde. Cladirile care respecta cele mai inalte standarde europene de siguranta


Detalii imobil apartament

Camere 1
Suprafata 29 m2
Etaj parter/12
Bai 1
Terase, balcoane 1
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Alex Stan

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 19 Octombrie 2017

Vechime: 2 ani, 7 luni

EVOLVE IMOBILIARE

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase:
  • Vechime: 6 ani, 7 luni
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii