Acest anunt nu mai este activ

Apartament 3 camere NOUTatarasi !!!!

Zona Tatarasi, Iasi vezi harta

65.000 €

Rata credit de la 1,727 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 583346

* campuri obligatorii

Descriere ansamblu
Liniștea și confortul sunt principalele repere în crearea conceptului de cămin, drept pentru care ansamblul rezidențial a luat naștere.Complexul prinde viață și culoare prin cele 4 blocuri (cu cate 2 scari) atent poziționate în cadrul proiectului, asigurând intimitate prin cele 2 apartamente pe nivel, cu suprafețe și compartimentări diferite, beneficiind fiecare de terase generoase și priveliști panoramice deosebite.Și pentru că acasă însemnă inevitabil și siguranță, ansamblul beneficiază de supraveghere video 24/24h, accesul auto si pietonal fiind restricționat în incinta complexului. Întreg ansamblul beneficiază de iluminat stradal.
Dotări și facilități:-Ansamblu rezidențial, tratat unitar pe o suprafață de 5000mp împrejmuită, pe care accesul auto și cel pietonal se face prin intermediul unor porți automatizate și cu ajutorul interfonului-Complexul este format din patru blocuri a câte doua tronsoane fiecare, având doar două apartamente pe etaj și un total de 70 de apartamente repartizate la demisol, parter și cele trei niveluri,- Ansamblul beneficiază de spații verzi cu o suprafață totală de aprox. 700mp.- Cele 72 de locuri de parcare sunt situate în incinta complexului.- Complexul beneficiază de urmatoarele utilități: apă, gaz, curent electric și canalizare și este racordat la rețelele publice. Fiecare apartament are contorizare individuală, contoarele fiind situatie pe casa scării.- Accent asupra siguranței, sistemul constructiv fiind constituit dintr-un radier general din beton armat și cadre lamelare. Pereții sunt executați din B.C.A. YTONG de 20-25cm grosime. Sistemul termoizolant este alcătuit din plăci izolatoare din vată minerală bazaltică cu grosimea de 10 cm, pentru asigurarea unui confort termic sporit.-Siguranța locuitorilor complexului va fi asigurată de accesul în incinta împrejmuită, pe bază de cartele / telecomandă.-Toate apartamentele sunt complet finisate(gresie, faianță, parchet) și utilate ( centrală termică, obiecte sanitare).
- Situat la o distanță de:• 600m față de stația de tramvai și autobuz „Flora”• 140m față de stația de autobuz de pe str. A. Obreja( Traseul 18)• 4,5km față de aeroportul Internațional Iași• 3,5km față de Palas Mall


Detalii imobil Apartament 3 camere NOUTatarasi !!!!

Pret/m2 1.140,35 €
Camere 3
Suprafata 57 m2
Etaj P
Bai 1
Material Beton
An constructie 2018
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..