Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare apartament 2 camere

Zona Galata, Iasi vezi harta

75.196 €

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2021
Rata credit de la 2,068 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 692527

* campuri obligatorii

De vanzare in Iasi, apartament nou cu 2 camere, decomandat, 55,97 mp utili doua balcoane de4,87 mp, cu o suprafata totala de 60,84 mp, situat in cartierul Galata, vis-a-vis de Spitalul de Recuperare, la 2 minute de mers pietonal de Lidle Galata, Penny Market, intr-un bloc nou, constructie 2019 - 2020, cu un regim de inaltime, D P 11E, confort lux. Acest model de apartament este disponibil de la etajul 2 pana la 10 inclusiv din 11, cu termen de predare incepand cu DECEMBRIE 2020. Compartimentare functionala, hol mare cu spatiu pentru dressing, bucatarie inchisa, baie cu cada, balcoane tip terasa (deschise) unul cu acces din living si unul cu acces din bucatarie. Apartamentul se preda amenajat la cheie, cu posibilitate de personalizare interior, dotat cu centrala termica proprie, tamplarie PVC tripan la exterior, usi moderne la interior, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare in baie, racordat la toate utilitatile, contorizare individuala. Imobilul este situat in apropiere de magazine, statie CTP Iasi (liniile 28, 44, etc.), parc, scoli, gradinita. ID intern: 973.
Locul de parcare se achizitioneaza separat, pret:
- 6.000 euro/tva inclus - parcare supraterana
- 10.000 euro/tva inclus - parcare subterana.
Pretul este de 75.196 euro/tva inclus, se accepta si plata prin orice tip de credit bancar.
COMISION 0%, PENTRU CUMPARATOR!
REZIDENTIAL IASI - ALEGE SI TU, SA FII INFORMAT CORECT!


Detalii imobil apartament 2 camere

Camere 2
Suprafata 56 m2
Etaj 2/11
Bai 1
Terase, balcoane 2
An constructie 2019
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Dragos Tudose

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 5 Iulie 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

REZIDENTIAL IASI

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 4 Iulie 2017
  • Vechime: 4 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: %
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..