Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Vanzare casa 3 camere Holboca Iasi

80 m2, P, an constructie: 1970

80,000 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,858 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare casa 3 camere Holboca Iasi vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 1 vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 2 vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 3 vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 4
vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 5 vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 6 vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 7 vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 8 vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 9 vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 10 vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 11 vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 12 vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 13 vanzare casa 3 camere Holboca Iasi - image 14
Vezi toate fotografiile

Imobilul a fost renovat complet in anul 2006, ocazie cu care s-a facut o izolatie totala cu rigips cu vata minerala pe cadre de aluminiu, iar pe podea a fost turnata sapa de ciment, izolata, iar parchetul este triplu clic si antimucegai. Amintim faptul ca imobilul se vinde cu o afacere la cheie, mai exact un magazin alimentar! Magazinul are suprafata de 50 de metri patrati, dotat cu gresie si faianta,aer conditionat, si este construit pe structura de lemn, avand toate actele in regula. Ca utilitati gasim gazul, curentul electric, apa(fantana), fosa septica ecologica. Dotarile sunt urmatoarele :gresie si faianta, parchet laminat, usa intrare din PVC, tavan fals, un foisor in spatele casei, un beci de aproximativ 20 de metri patrati ce este pietruit, cablu TV, internet, telefon fix.Imobilul se poate vinde si nemobilat la pretul de 75000 de euro(negociabil).


Detalii imobil casa 3 camere Holboca Iasi

Pret/m2 1000 €
Camere 3
Strada
Suprafata 80 m2
Structura P
Bai 1
Amprenta la sol 85m2
An renovare 2006
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare privata

Imobilul este situata in Holboca zona Parliti, o zona in dezvoltare, la 15 minute de oras, si la 15-20 de minute de Piata Chirila in functie de trafic!

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

ID anunt: MDC-5186
Anuntul: Vanzare casa 3 camere Holboca Iasi
Introdus la data de: 23 Septembrie 2008
Verificat ultima data: 3 Mai 2011
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 10.328 anunturi imobiliare de la particulari
  • 21.971 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..