Vanzare casa 3 camere Holboca Iasi

80 m2, P, an constructie: 1970

80.000 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,069 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul a fost renovat complet in anul 2006, ocazie cu care s-a facut o izolatie totala cu rigips cu vata minerala pe cadre de aluminiu, iar pe podea a fost turnata sapa de ciment, izolata, iar parchetul este triplu clic si antimucegai. Amintim faptul ca imobilul se vinde cu o afacere la cheie, mai exact un magazin alimentar! Magazinul are suprafata de 50 de metri patrati, dotat cu gresie si faianta,aer conditionat, si este construit pe structura de lemn, avand toate actele in regula. Ca utilitati gasim gazul, curentul electric, apa(fantana), fosa septica ecologica. Dotarile sunt urmatoarele :gresie si faianta, parchet laminat, usa intrare din PVC, tavan fals, un foisor in spatele casei, un beci de aproximativ 20 de metri patrati ce este pietruit, cablu TV, internet, telefon fix.Imobilul se poate vinde si nemobilat la pretul de 75000 de euro(negociabil).

Detalii imobil casa 3 camere Holboca Iasi

Pret/m2 1.000,00 €
Camere 3
Strada
Suprafata 80 m2
Structura P
Bai 1
Amprenta la sol 85m2
An renovare 2006
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare privata

Imobilul este situata in Holboca zona Parliti, o zona in dezvoltare, la 15 minute de oras, si la 15-20 de minute de Piata Chirila in functie de trafic!

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..