Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vilă Parter + Etaj - BREAZU

110 m2, caramida, an constructie: 2020

95.000 €

Ultima actualizare: 26 Aprilie 2020
Rata credit de la 2,586 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

VILĂ  P+E 4 camere, La intrare in sat Breazu , linga Piscina Apollo,amplasata la 300m de strada principala si Biserica Breazu pe strada Piraului .Acces foarte facil ,zona foarte linistita ferita de aglomeratia urbana,vecinatati deja formate .Imobilul are regim de inaltime P+E, cu o suprafata utila de 110mp, construita de 160mp, amprenta la sol de 80mp desfasurata asfel:Parter :-bucatarie: 12,00-living: 36,00-hol+casa scarii: 11,12-baie parter: 5,50-terasa:10mpEtaj:-dormitor: 12,00mp-dormitor: 12,77-dormitor: 14,52-baie: 5,50-balcon: 4,00mp-podul se poate folosi ca spatiu de depozitareImobilul este construit din:-caramida portanta Brikston BKS25 inclusiv peretii interiori-termosistem 10 cm eps 80-tencuiala mecanizata,sape mecanizate-beton de statie b250-acoperis tabla tip tigla 0,55 grosime-tamplarie pvc deceuninck,tripan-instalatie termica cu distribuitoare-radiatoare aluminiu-centrala termica Ariston cu condensare-balustrade,mana curenta scara interioara din fier forjat-tencuiala decorativa siliconataTerenul aferent costructiei este de 500mp inclus cale acces,ingradit si amenajatcu parcari si alei.Utilitati:gaz,apa(apavital),curent,fosa septica,internetLocuinta este in constructie , termen de finalizare 1 Iunie. PRET 95 000euroPentru detalii contactati-mă 0748379441 LICĂ PROCA

Detalii imobil Vilă Parter + Etaj - BREAZU

Camere 4
Strada breazu
Suprafata 110 m2
Structura caramida
Bai 2
Suprafata teren 500 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2020
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..