Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 2 camere tudor vladimirescu

50 m2, p/4

280 € / luna

Ultima actualizare: 10 Aprilie 2019

proprietar , inchiriez apartament 2 camere decomandate, 50 mp,parter,complet mobilat si utilat,centrala termica, masina de uscat rufe, uscator pe palier, boxa la subsol, 280eur/luna si garantie,tudor vladimirescu planul 2 de la bulevard, tel. 0744503908

Detalii imobil Inchiriez apartament 2 camere tudor vladimirescu

Garantie 280 €
Strada tepes voda
Suprafata 50 m2
Etaj p/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..