Acest anunt nu mai este activ

Apartament la casa in spatele UMF

85 m2, 1/2, an constructie: 1930

62.000 €

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2018
Rata credit de la 1,648 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament la casa cu patru apartamente, scara acces separata, apartamentul este dispus pe etaj si mansarda (mansarda este inalta cu geamuri normale) , accesul spre mansarda se face pe o scara interioara, la etaj are hol, baie mare, living si dormitor matrimonial si la mansarda(et.2) are baie de servici, bucatarie si inca o camera ce poate fi utilizata ca dormitor sau birou, in plus este acces in pod, pe usa normala, in pod se mai poate amenaja o camera de minim 14 mp. Casa este din caramida plina zidita pe lat iar podelele sunt din lemn, este acoperita cu tabla zincata. Accesul in curte este comun, doar pietonal, sunt locuri de parcare in fata proprietatii, curtea are aproximativ 200 mp., terenul aferent acestui apartamnet fiind de 60 mp. Este buna pentru locuit si ideala pentru investitie, zona fiind foarte cautata pentru cei ce doresc sa inchirieze ! Se accepta si un schimb cu apartament in Iasi si diferenta.

Detalii imobil Apartament la casa in spatele UMF

Camere 3
Strada Sf.Atanasie
Suprafata 85 m2
Etaj 1/2
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1930
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Iasi
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..