Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament Podul de Fier

72 m2, 3/4, an constructie: 1982

88.000 €

Ultima actualizare: 8 Iunie 2017
Rata credit de la 2,421 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere + dependinte, situate in intersectia din Podul de Fier.

Este de tip decomandat, cu o suprafata de 72 mp, situate la et 3 intr-un bloc cu 4 etaje.

Apartamentu se vinde mobilat si utilat de lux. Renovat de la rosu in 2013 cu instalatia de gaz, instalatia sanitara, instalatia electrica facute ca pentru o vila + tamplarie termopan noua.

Blocul este pe cadre din 1982, este izolat, apartamentul se afla pozitionat pe  partea de S-E fiind foarte luminos si cu multa liniste (nu este pozitinat spre strada).  Nu prezinta risc seismic.

Apartamentul se vinde mobilat complet, cu mobila la comanda in tot apartamentul + electrocasnice de ultima generatie.

Apartamentul dispune si de boxa la sobsolul blocului, boxa ce a fost renovata, cu rafturi metalice, asigurata cu o usa metalica foarte solida, potrivita pentru cauciucuri, muraturi etc.

Variante de parcare foarte sigure.

Vecini  civilizati si foarte linistiti

Pretul este usor negociabil, va rugam nu deranjati inutil.

Detalii imobil Apartament Podul de Fier

Camere 3
Strada C.A.Rosetti
Suprafata 72 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1982
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..