Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

CASA DEOSEBITA,ZONA REZIDENTIALA NEPOLUATA IASIBUCIUM

150 m2, P+1, an constructie: 2006

135.000 €

Ultima actualizare: 24 Februarie 2016
Rata credit de la 3,676 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Descrizione

villa in iasi,bucium,zone residenzialle,2006,muri di matone15cm,izolatti termico,coperta con tegole ranila,sotto izolate termico,4stanze(pavimenti di legnio natur),con posibilita de una a mansarda,2cucine,2bagni,completamente utilate,roming,giardino con fontana in fondo,hydroforo,rete aqua,gaso,electrica,canalizatione,telefono,internet.

casa deosebita,2006,iasi,bucium zona buna,nepoluata,fundatie 1,5m ,terasa,2 balcoane etaj,gresie italiana,4camere cu posibilitatea pentru a 5 a,cu dusumea lemn natur,pereti caramida 15cm,izolati termic10cm,2bucatarii complet utilate,2 bai,cada si cabina de dush,2 holuri mari cu scara interioara intre etaje.icalzire cu centrala junkers 28kw,aer conditionat la fiecare nivel lg14000uc,Plansee de 15cm,acoperis tabla ranila cu panouri izolante groase.Suprafata utila 150m2,suprafata teren500m2,acces 80m dela sosea.casa este dotata cu o magazie 11m2,cu masini taiat iarba,instalatii stropit,fantana12m cu hydrofor.Casa este racordata la reteaua de apa potabila,electrica,gaz metan,reteaua de canalizare,internet,telefon.

Detalii imobil CASA DEOSEBITA,ZONA REZIDENTIALA NEPOLUATA IASIBUCIUM

Camere 4
Strada BUCIUM
Suprafata 150 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 500 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2006
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..