Acest anunt nu mai este activ

Apart. 2C.92 mp,bl.nou,amenajat lux,mob.si utilat complet

92 m2, 3/3, an constructie: 2015

54.500 €

Ultima actualizare: 16 Februarie 2016
Rata credit de la 1,484 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

OCAZIE! LUX SI CONFORT "LA CHEIE"!!! ACUM, se vinde APARTAMENT CU 2 CAMERE cu suprafata construita de 92 mp - a fost amenajat inca din constructie, ce include living cu bucatarie deschisa, 2 bai dintre care una aferenta dormitorului matrimonial, dressing haine si dependinte, inclusiv 2 balcoane-14,28 mp respectiv 7,54 mp, situat in IASI-capat Pacurari, sos.Rediu km.3. Este disponibila o singura unitate locativa de acest tip - apartamentul 15 situat la etajul 3 (cu pod), din blocul 1- D+P+3E dat in folosinta din luna noiembrie 2015, unde deja s-au mutat primii locatari. Acest model de apartament este caracterizat de suprafata generoasa si nu in ultimul rand de vederea dubla care asigura o imagine panoramica splendida asupra imprejurimilor.Suplimentar fata de lucrarile care s-au executat la tot imobilul si au drept rol imbunatatirea confortului termic, la etajul 3 apartamentele au fost asigurate in plus prin izolatia in dublu strat cu vata minerala realizata la nivelul podului. Este racordat la toate utilitatile si beneficiaza de amenajari deosebite si multiple dotari, dintre care mentionam: usa de acces metalica, centrala termica proprie -"Immergas",2 instalatii de aer conditionat -"Nordstar" (in ambele camere), cada dubla cu hidromasaj, tamplarie exterioara din profil PVC-"Salamander "cu 6 cam.de izolatie si geam termopan cu 3 foi sticla(tripan), fereastra tip"Velux" la baie, finisaje elegante ale pardoselilor si peretilor cu var lavabil, gresie, parchet si faianta, obiecte sanitare, mobilier elegant. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat electrocasnic-plita electrica si cuptor incorporat, combina frigorifica, hota, etc.FACILITATI:*imobil aflat in cadrul unui ansamblu rezidential deja locuit;*acces asfaltat pana la bloc;*toate utilitatile-apa/canalizare, gaz curent.*mijloace de transport in comun;*aproape de oras-doar 3 km de capat Pacurari dar ferit de de noxe si zgomot;*posibilitate de mutare imediata intr-un apartament elegant si modern, complet mobilat;*parcare si loc de joaca pentru copii.

Detalii imobil Apart. 2C.92 mp,bl.nou,amenajat lux,mob.si utilat complet

Camere 2
Strada sos.Rediu km.3
Suprafata 92 m2
Etaj 3/3
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..