Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

GRANIT BUSINESS CENTER

1300 m2, D+P+8, an constructie: 2003

8,00 € / m2 / luna
10.400 € / luna fara TVA

Ultima actualizare: 2 Aprilie 2015

GRANIT BUSINESS CENTER cladire de birouri, situata pe bdul Socola, ofera spre inchiriere spatii cu suprafete variate: 47, 50, 62, 75, 103 sau 300 mp. Spatiile sunt compartimentate sau open space, aerisite, cu multa lumina naturala, fiecare cu grup sanitar propriu.Cladirea beneficiaza de paza proprie, de supraveghere video, de locuri de parcare .Zona este una expusa la trafic auto si pietonal intens, la bulevard principal, la intrarea in Iasi,avantaj pentru orice afacere desfasurata aici. 

Detalii imobil

Pret/m2 8,00 € / luna
Incaperi 14
Strada Bdul. Socola
Suprafata 1300 m2
Structura D+P+8
Grupuri sanitare 24
Parcare supraterana
An constructie 2003

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..