Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

SUPER ! VAND APARTAMENT ULTRAIMBUNATATIT, 3 CAMERE HARSOVA-JUD CTA

68 m2, parter/4, an constructie: 1988

22.000 €

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2017
Rata credit de la 459 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

HARSOVA . JUD. CONSTANTA .SUPERCENTRAL .CONSTRUIT IN 1987 , PARTER.Bloc cu lemne.Decomandat..Nemobilat.Multiple imbunatatiri:geamuri termopan, gresie spaniola 70 mp  toata casa, faianta spaniola bucatarie si  2 bai ( complet faiantate), obiecte sanitare noi ,2 boilere electrice noi (baie si bucatarie ), jaluzele verticale in camere , lambriu hol ( tot) corpuri de iluminat noi peste tot , cu variatoare de tensiune , scurgere separata bucatarie, zugravit -gata de mutat in casa noua!-unic proprietar din 1992 , nelocuit , boxa pentru lemne, pozitionare S-bucataria-V-camerele.Suprafata utila 68 mp. 2 sobe teracota.
MERITA FIECARE BANUT ! 
SCAPATI DE DRUMURI SI MESERIASI SI VA MUTATI IMEDIAT!!!

Detalii imobil SUPER ! VAND APARTAMENT ULTRAIMBUNATATIT, 3 CAMERE HARSOVA-JUD CTA

Camere 3
Strada Revolutiei
Suprafata 68 m2
Etaj parter/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1988
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..