Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Propietar vand teren+casa Mihai Voda-Bolentin Deal.

80 m2, casa, an constructie: 2010

16.000 €

Ultima actualizare: 3 Iunie 2018
Rata credit de la 324 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propietar vand teren+casa Mihai Voda-Bolentin Deal.
Vand casa in constructie in comuna Mihai Voda,Bolentin Deal (la 20 minute de Bucuresti), constructie caramida si boltari,parter terminat complet,partial tencuit.Teren 408 m2 cu deschidere 20 m stradal (408m + 80 m casa ) Terenul nu are nici un litigiu .Terenul dispune de :    - 2 puturi - Fosa septica nefolosita care poate fi folosita si ca beci
Utilitati ( La poarta ):     -Apa         -Gaze   -Electricitate Telefon: 0765472247

Detalii imobil Propietar vand teren+casa Mihai Voda-Bolentin Deal.

Camere 3
Strada Scolii
Suprafata 80 m2
Structura casa
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 2010
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..