Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vând casă compusă din 3 camere, baie, bucatarie, dresing, izolata i

100 m2, 1, an constructie: 1990

80.000 €

Ultima actualizare: 14 Februarie 2018
Rata credit de la 1,618 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând casă compusă din 3 camere, baie, bucatarie, dresing, izolata interior,geamuri ,uși termopan,recent refăcut tot interiorul si modernizat cu gresie si faianță nouă,instalatia electrica nouă.centrala pe lemne care se află in alt spatiu special amenajat lipit de casa.curte an fata si gradina de 3 arii an spatele casei.zona foarte liniștită an apropierea autogării.

Detalii imobil Vând casă compusă din 3 camere, baie, bucatarie, dresing, izolata i

Camere 3
Strada Romana
Suprafata 100 m2
Structura 1
Bai 1
Suprafata teren 3 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Cluj-Napoca
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..