Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Case de vanzare

52 m2, Parter, an constructie: 1900

49.000 €

Ultima actualizare: 30 Ianuarie 2018
Rata credit de la 991 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!


Casa de vanzare Gherla , situata la soseaua pricipala 1 Decembrie 1918 Nr. 21 , compusa din 2 camere+1 baie+ obiecte sanitare +jacuzzi hol+bucatarie+baie+beci+pod posibilitate mansardare ziduri de 50cm, inaltime este de 4 m +gradina fata casei + anexa pt. diverse.Acest imobil este curte comuna .
Este aproape de scoli +gradinita +parc +spatii comerciale Lidl, Kaufland,Unicarm+ centru+parcul central +parcul mare care este amenajat in interior spatiu joaca copii + strand +etc.
Imobilul se vinde cu mobila bucatarie culoare alba de calitate +aparatura electrocasnica : frigider Whirlpool +masina de spalat Whirlpool +aragaz Beko model nou .
Electricitate noua +centrala +termopane ferestre +usi termopan peste tot.

Detalii imobil Case de vanzare

Camere 2
Strada 1 Decembrie 1918 nr.21
Suprafata 52 m2
Structura Parter
Bai 1
Suprafata teren 35 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1900
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..