Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere ultracentral

50 m2, 4/4, an constructie: 1965

39.000 €

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2017
Rata credit de la 1,032 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ofer spre vanzare apartam.2 camere  spatios , ultracentral , etaj 4/4 , izolat termic  exterior, izolatie acoperis (fara probleme) .

Centrala termica noua  , geamuri termopan, gresie , faianta , balcon inchis –placat cu gresie si faianta , bucatarie mare, geam la baie . Zona foarte linistita ,aproape de faleza Dunarii , hotel Galati, piata , Universitate . Pret negociabil in limite rezonabile .

Detalii imobil Apartament 2 camere ultracentral

Camere 2
Strada Albatrosului
Suprafata 50 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1965
Compartimentare semidecomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..