2 cam decomandat bl ALUN Mazepa1 - Ultracentral et 34, CT - LIBER

54 m2, 3/4, an constructie: 1988

54.000 € (negociabil)

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,429 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu 2 camere, decomandate, situat in cart. Mazepa 1 - Ultracentral, la blocurile ALUN, mai exact in zona Precista - Parc Elice. Zona este foarte liniștită, spatiile verzi generoase, incluzind parcare. Blocul se afla in imediata vecinatate a punctelor de agrement, recreere si comerciale ca: Falaza Dunarii, parc Elice, pietonala P-uri, Carrefour market, etc., aflate la max 200m de amplasamentul blocului.Blocul este realizat pe o structura din beton armat, avind regim de inaltime P+4E, an construcție 1988, apartamentul fiind amplasat pe fațada EST. Apartamentul are realizate urmatoarele lucrari pentru imbunatatirea confortului termic: termoizolatie exterioara 10cm, usa acces metalică, tamplarie cu geam termopan low-E, din aluminiu la camerele de locuit și din PVC la balconul de la bucătarie. centrala termica gaze nouă, 2 instalatii AC, la camerele de locuit. Sufrageria este foarte spatioasa, avind o suprafata utila de 21mp, realizata prin extinderea realizata in balcon. Dormitorul are o suprafata utila de 12,5mp, iar bucataria de 10mp.Camerele sunt prevazute cu parchet din lemn, iar in hol, bucatarie si baie fiind prevazuta gresie. Baia este placata cu faianta. Bucataria are balcon inchis si debara. Baia este ventilata.Instalatia electrica a fost modernizata, iar iluminatul este integral realizat cu LED.Apartamentul poseda, in indiviziune, balcon comun pe nivel, inchis cu geam termopan, cu rol de uscătorie. Mobilierul la bucatarie este nou (comandă), cuprinzand inclusiv linia electrocasnice de marca (plita cu gaze, cuptor electric, hota, masina spalat automata) si frigider.Sufragerie, dormitor, hol mobilat.Toate actele sunt la zi (intabulare, certificat energetic), iar apartamentul nu este grevat de nici o sarcina, ipoteca sau debite restante.Apartamentul se vinde asa cum este prezentat in fotografii, fiind liber.

Detalii imobil 2 cam decomandat bl ALUN Mazepa1 - Ultracentral et 34, CT - LIBER

Camere 2
Strada Romulus / Prelungirea Traian
Suprafata 54 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1988
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..