2 cam decomandate MAZEPA 1, bl ALUN CT LIBER

54 m2, 3/4, an constructie: 1988

54.900 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,453 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

zona Precista - Parc Elice. Zona este foarte liniștită, spatii verzi generoase, parcare. Zone de agrement si comerciale in imediata vecinatate.Bloc P+4E, an construcție 1988, apartament amplasat pe fațată EST, balcon bucătărie. Termoizolatie exterioara, usa acces metalică, tamplarie din aluminiu la camere și din PVC la balcon bucătarie,  parchet lemn camere, gresie, faianta, Iluminat integral LED. Balcon comun nivel - uscătorie. Baie ventilataDotari: Centrala Termica gaze nouă, 2 AC/camere,Mobilier bucatarie nou (comandă), inclusiv linie electrocasnice de marca (plita cu gaze, cuptor electric, hota, masina spalat automata) si frigider.Sufragerie, dormitor, hol mobilat.Toate actele sunt la zi (intabulare, certificat energetic), iar apartamentul nu este grevat de nici o sarcina, ipoteca sau debite restante.Apartamentul se vinde asa cum este prezentat in fotografii, fiind liber.

Detalii imobil 2 cam decomandate MAZEPA 1, bl ALUN CT LIBER

Camere 2
Strada Romulus / Prelungirea Traian
Suprafata 54 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1988
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..