Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

INCHIRIEZ IMOBIL GENEROS SI SUPERB ULTRACENTRAL

750 m2, p+2

2.400 € / luna

Ultima actualizare: 22 August 2016

Inchiriez imobil vila cu personalitate, generoasa si ideal pentru activitati de gradinita, hotel, cal center, apartament hotel, sediu, resedinta etc Teren 800 mp pozitionat ideal ULTRACENTRAL in zona Biserica Mavramol, Hotel Dunarea. Se poate inchiria si partial. Imobilul are 3 intrari si doua scari interioare ceea ce face inchiriearea partiala posibila. A functionat in locatie o gradinita exclusivista.

Detalii imobil INCHIRIEZ IMOBIL GENEROS SI SUPERB ULTRACENTRAL

Garantie 2400 €
Camere 14
Strada scolii
Suprafata 750 m2
Structura p+2
Bai 4
Mobilata nu
Utilata nu
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..