Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 12 camere Central Galati

657 m2, S+D+P+1, an constructie: 1930

1.500.000 €

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2015
Rata credit de la 40,836 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila de patrimoniu din categoria Arhitectura. (Coloanele, scările monumentale, componentele artistice ale faţadelor, acoperişul mansardat cu lucarne „ochi de bou”, acoperişul tip dom aflat deasupra intrării şi nu în ultimul rând interioarele decorate cu stucaturi cu foita de aur, holul central al cărui luminator amplu, frumos ornat permite iluminarea naturală, curtea generoasă au fost elemente care au contribuit la înscrierea imobilului în categoria amintită). La subsol se afla camera cenrtralei si alte camere pt. depozitare. In partea din spate la etaj sunt incaperi mari pt. locuit, 2 bai, dresing, holuri mari.La parter bucatarie si baie . Are patru intrari - cea din fata, din strada, are coloane inalte cu capiteluri, cu ziduri cu decoratuni baroce, vitralii, iluminator. Alta intrare - la mijloc - se face din curte, partea spre sud. A treia intrare in partea dinspre nord si o a alta intrare din  curtea din spate (pentru locuinta).Intrarile de pe laturile de sud si nord sunt sub forma de terase acoperite cu trepte impunatoare, balustrade din zidarie. Podul este f. inalt unde se gasesc alte 10 incaperi cu diferite destinatii (birouri, de dormit, de depozitare). Casa a fost a industriasului Max Auchnit.     Pretabila pentru restaurant, sedii de institutii, clinici, etc.Vila este situata in zona centrala a orasului la Bulevardul principal (str. Domneasca, nr. 70) si foarte aproape de institutii importante ( Primaria, Prefecura, Consiliul Judetean, Regionala CF, Catedrala, Gara, Teatrul Dramatic)

Detalii imobil casa 12 camere Central Galati

Camere 12
Strada Domneasca
Suprafata 657 m2
Structura S+D+P+1
Bai 4
Suprafata teren 1560 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1930
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Vanzare casa Galati

Vanzare teren
149.875 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..