Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 6 camere Micro 16 Galati

351 m2, D+P+1E+M, an constructie: 2005

270.000 €

Ultima actualizare: 31 August 2015
Rata credit de la 7,351 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobil situat in strada Frunzei, nr. 75. Infrastructura buna. Constructie noua. Acces la mijloace de transport. 3 locuri de parcare. Suprafata construita la sol: 106, 64. Suprafata totala construita: 438, 74mp. Suprafata utila: 350, 99mp. Teren aferent constructiei: 200mp. Regim inaltime : D+P+1E+M. Utilitati : electricitate, gaz, canzalizare, retea apa curenta. An finalizare constructie: 2005. Structura: beton armat si diafragme beton armat. Sistem de incalzire: 2 centrale termice pe gaz. Demisol: o camera+casa scarii. Parter: 1 birou+a grup sanitar+hol+casa scarii. Etaj 1: 4 birouri+1 hol+1 grup sanitar+casa scarii. Mansarda: 1 birou+1 spatiu amenajat ca bucatarie+1 camera+1 balcon+grup sanitar+casa scarii. Tipul proprietatii : comercial.

Detalii imobil casa 6 camere Micro 16 Galati

Camere 6
Strada Frunzei
Suprafata 351 m2
Structura D+P+1E+M
Bai 3
Suprafata teren 200 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2005
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..