Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Central Galati

155 m2, P+2, an constructie: 2002

5,48 € / m2 / luna (negociabil)
850 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 5 Iunie 2015

Inchiriem spatiu situat in zona centrala a orasului Galati, in cladire cu destinatie specifica ideal pentru locuit, birouri,cabinete medicale ,cabinet stomatologic ,institutii financiar bancare sau alte activitati economice .Vecinatati  : Universitatea Dunarea de Jos Facultatea de Arhitectura Navala. Accesul catre imobil este extrem de facil, atat pentru chirias, cat si pentru potentialii clienti ai acestuia, stradal, parcare , zona circulata intens.Spatiul are are un designe deosebit,incalzire centrala, parchetat, gresie,termopan,bine iluminat si ventilat. Spatiul este situat in imobil P+2 intrare separata, consta in etajul 1  cu suprafata de 155 mp .

Detalii imobil

Pret/m2 5,48 € / luna
Incaperi 5
Strada Basarabiei
Suprafata 155 m2
Structura P+2
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 4
Numar sali de meeting 1
An constructie 2002

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..