Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 4 camere Siderurgistilor Galati

85 m2, parter/4, an constructie: 1990

69.000 €

Ultima actualizare: 12 Mai 2015
Rata credit de la 1,879 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Alte detalii: zonă excelenta (siderurgistilor-ireg),confort lux, 2 intrări, balcon, 2 grădini cu gard raele metalice 1.50m, termoizolat exterior, centrală termica, scurgere separată, apă separată de bloc, parchet, gresie, faianţă, living (cu bar), 2 dormitoare (unul cu oglindă tavan), bucătărie, 2 grupuri sanitare, debara, termopane aluminiu maron, interior jaluzele verticale, exterior rulouri pvc maron, mobilat.
Pentru persoane juridice, există posibilitatea extinderii cu încă 22-25mp. în zona îngărduită.
Staţiile mijloacelelor de transport în comun sunt la o distanţă mica, una de 3 min., cealaltă de 4min.

Detalii imobil apartament 4 camere Siderurgistilor Galati

Camere 4
Strada frunzei
Suprafata 85 m2
Etaj parter/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..