Agentii recomandate

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament, 2 camere

Vanzare apartament 2 camere Cartiere Galati

44 m2, 4/4, an constructie: 1964

28900 € (negociabil)

Rata credit de la 482 Lei / luna. - Click aici!

Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: creditul Prima Casa se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont BCR.

Contacteaza proprietarul

Tiglina 1, zona linistita, cu multa vegetatie, 1965, 4/ 4, comandat, o baie, balcon de 3, 6mp, partial mobilat (bucatarie), termopan 7 cm, culoare nuc, model Salamander, parchet laminat in dormitor si sufragerie, gresie in rest. Termoizolatie de 10 cm, din 2012. La 150m de Penny Market si ITM, la 300m de Tribunal. Parcare la 20m de scara blocului. Statie de autobuz si maxi-taxi, in fata blocului. Liceul LMK si Racovita la ~300m. Gradinita si scoala primara la 200m. Piata din Tiglina 1 la ~400m. Aproape de Faleza Dunarii. Vedere spre sud, paralel cu Dunarea.

Detalii imobil

Camere 2
Strada Regimentul 11 Siret
Suprafata 44 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1964
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Galati
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si dau diferenta

Fotografii


Vezi toate fotografiile

Pozitionare pe harta

Blocul se afla la 150m de Penny Market si ITM, la 300m de Tribunal. Parcare la 20m de scara blocului. Statie de autobuz si maxi-taxi, in fata blocului. Liceul LMK si Racovita la ~300m. Gradinita si scoala primara la 200m. Piata din Tiglina 1 la ~400m. Aproape de Faleza Dunarii. Vedere spre sud, paralel cu Dunarea.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-339672
Introdus la data de: 25 Februarie 2013
Verificat ultima data: 12 Martie 2013
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi unice fara duplicate

  • 9.822 anunturi de la particulari
  • 16.070 anunturi de la agentii recomandate
Oferta pentru ANSAMBLURI rezidențiale
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..