Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand vila 150mp+30mp terasa apropiere balta Fundulea 1

150 m2, P+1, an constructie: 2008

65.000 €

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2017
Rata credit de la 1,317 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

vila judetul Calarasi la 50m de lac Darvari, apropiere Balta Fundulea 1, teren 589mp drum de 9m latime pietruit, 30m pana la drum dale beton, strada iluminata public, internet.
-parter75mp ( living, baie, bucatarie, camera tehnica)+30mp terasa
- etaj 75mp( 3 dormitoare, baie, balcon)
-racordata la curent trifazic, fosa de 3m cubi, fantana cu camin spatios, trotuar de 1,5m latime, pretul este ptr vila la cheie, izolata cu 10cm polistiren la exterior, 10cm vata la interior, peratii despartitori sunt din rigips cu 10cm vata minerala, 10cm vata minerala intre capriori, si 10cm vata minerala pe tavanul de rigips, structura din cadre beton armat si BCA

Detalii imobil Vand vila 150mp+30mp terasa apropiere balta Fundulea 1

Camere 4
Strada principala
Suprafata 150 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 589 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..