Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand vila 180mp la 50m de lac Fundulea-Darvari

180 m2, P+1, an constructie: 2008

65.000 €

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2016
Rata credit de la 1,317 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

  vand vila sat Darvari( langa Fundulea 3km), la 26km dela Cora Pantelimon, 150mp( 75mp parter+75mp etaj)+30mp terasa, racordata la curent trifazic( merge montata centrala electrica sau plasme de caldura, centrala lemne), internet , iluminat stradal, drum de piatra 40m pana la asfalt, fosa de 3m cubi, fantana cu camin spatios, alee, trotuar de 1,5m latime in jurul casei, gard de plasa
-75mp parter( bucatarie, baie, camera tehnica, living , hol)+30mp terasa cu 3 jardiniere
-75mp etaj( 3 dormitoare, baie, balcon cu vedere spre lac, hol)
  Structura de rezistenta din cadre de beton armat cu zidarie de BCA, compartimentarea interioara din rigips cu 10cm vata minerala in pereti
  Izolatie de 10cm polistiren expandat la exterior si 5cm vata minerala la interior, 10cm vata minerala intre capriori si 5cm vata pe tavanul de rigips.
  Instalatiile electrice si sanitare sunt la gata, sunt monatate si caloriferele, doar centrala mai trebuie montata, fosa.

Detalii imobil Vand vila 180mp la 50m de lac Fundulea-Darvari

Camere 4
Strada Principala
Suprafata 180 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 589 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..