Acest anunt nu mai este activ

Vand proprietate

80 m2, p, an constructie: 1972

32.000 €

Ultima actualizare: 17 Mai 2017
Rata credit de la 666 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand proprietate in orasul Fieni, judetul Dambovita, formata din:

Casa cu patru camera si doua holuri din caramida si BCA, temelie din piatra care contine doua beciuri cu rafturi pentrun depozitare, pod spatios unde se mai poate construe o camera. Casa este incalzita cu doua sobe de teracota cu gaze (se pot folosi si lemne) are electricitate si apa curenta. Beciurile au electricitate si apa curenta. Acoperisul recent renovat din tabla, podelele din scandura de brad in camere si ciment in holuri

Anexa cu trei camere dintre care doua locuibile si una care a fost folosita pe post de grajd (se poate amenaja camera de locuit), incalzirea se face cu soba de teracota cu gaze, are electricitate si apa curenta.

Curtea are 600 mp cu deschidere 12 m la strada Republicii, Fieni- Sinaia. In continuarea curtii spre raul Ialomita se afla 1600 mp teren agricol cu cativa pomi fructiferi.

Teren intravilan cu suprafata 2400 mp cu pomi fructiferi de diferite varste, deschidere 25 m la soseaua Stefanescu. Pe teren se afla teava de apa curenta iar sursele de electricitate si gaze se afla la 80 m in linie dreapta. Distanta pana acasa pe strada Livezilor este de 500 m.

Teren extavilan cu suprafata 600 mp, categoria faneata aflat la 1000 m de casa.

 

Detalii imobil Vand proprietate

Camere 4
Strada Stefanescu
Suprafata 80 m2
Structura p
Suprafata teren 4600 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1972
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..