Acest anunt nu mai este activ

Comision 0% Pensiune restaurant, in Centrul Istoric al Fagarasului

Zona Central, Fagaras vezi harta

208.000 € + TVA

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 706240

* campuri obligatorii

Agenția imobiliară REMAX FunIMOB vă prezintă spre vânzare în sistem de reprezentare exclusivă și cu comision 0% din partea cumpărătorului:Cladire S + P + M, cu destinatia PENSIUNE, RESTAURANT, LOCUINTA DE SERVICIU, situată pe str. Doamna Stanca, langa Judecatoria Fagaras, la 5 minute de Cetatea Fagaras, în central istoric vechi al Făgărașului. Casa a fost modificata, extinsa, renovata si izoltata termic la exterior in 2012. Terenul este 550 mp, cladirea cu o suprafata utila de 685 mp, suprafata construita de 791 mp si balcon de 83 mp, dispusa astfel: CORP 1: locuinta (83,3 mp) 4 camere, hol, baie; CORP 2: crama (133,1 mp) 4 crame, depozit bauturi, hol; restaurant (192,5 mp) restautant si bucatarie; CORP 3: spatii cazare (275,9 mp) 11 camere, 11 bai, amprentă la sol 359 mp, curte liberă 191 mp, front 17 m. Din cele 11 camere doar 2 sunt finisate, restul de 9 sunt “la rosu”. Structura de rezistență este din zidărie portantă din cărămidă plină si stalpi de beton, planșeu de beton, tencuiala noua, zugravit stuko venetian interior, ferestre si usi din PVC cu geam termopan, instalatie electrica (curent trifazic), gaz si apa noi. Se vinde cu toate dotarile existente. Se accepta schimb cu apartament + diferenta. Destinații recomandate: pensiune, restaurant, locuinta, spatiu comercial stradal, gradinita, azil de batrani, birou notarial, cabinet avocatură, magazin alimentar, clinică medicală, magazin de prezentare, etc.
Clasa energetica: B
Consum anual specific de energie: 162,60 kWh/m2an
Indice de emisii echivalent CO2: 32,52 kgCO2/m2an
Consum anual specific de energie din resurse regenerabile: 0 Kwh/m2anVă mulțumim și vă stăm la dispoziție cu detalii suplimentare despre acest imobil.

Detalii imobil

Incaperi 21
Suprafata 685 m2
Structura P/1
Grupuri sanitare 14
Numar locuri de parcare 4
An constructie 1962

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..