Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Pensiune cabana la munte casa de vacanta

200 m2, p+2, an constructie: 2017

67.000 €

Ultima actualizare: 15 Martie 2019
Rata credit de la 1,395 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand cabana la Poalele Muntilor Fagaras, situata la aprox 30 de km de Fagaras si 3 Km de Complexul Sambata de Sus , Plaiul Lisei.
Casa ese contruita in regim P+1+M si este prevazuta cu 3 balocoane , living generos (aprox  70 mp), bucatarie, 7 camere (fiecare dotate cu baie proprie),  plus anexa  si beci.
Imobilul are fundatia de beton iar peretii exteriori (P+1) din caramida incadrati in stalpi de beton armat, iar mansarda din lemn. Acoperisul este invelit cu tabla zincata lindab.
Imobilul este racordat la energie electrica, alimentarea cu apa de face dintr-un izvor captat cu hidrofor iar canalizarea este racordata la fosa septica proprie.
Terenul este in suprfata de 1300 de mp, si aveti acces la raul Lisa.
Casa este la rosu. Exteriorul, este izolat cu polistiren si tencuit. Interioarele nu sunt finalizate. Camerele sunt despartite cu pereti din grinda+vata+usb+rigips, nefind tecuit.
Drumul de acces se face printr-un drum privat, care duce in drumul public care in curad va fi asfalat. Totodata, din drumul public aveti doua posibilitati de a ajunge la casa, fie din comuna Lisa, fie pe drumul forestier (3 km) spre Complexul Sambata de Sus.
Casa se preteaza foarte bine pentru pensiune sau casa de vacanta.
Pentru alte detalii, va stam la dispozitie telefonic.

Detalii imobil Pensiune cabana la munte casa de vacanta

Camere 7
Strada Principala
Suprafata 200 m2
Structura p+2
Bai 7
Suprafata teren 1300 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..