Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Schimb locuinta

50 m2, 1/4, an constructie: 1970

30.000 €

Ultima actualizare: 29 Iunie 2018
Rata credit de la 607 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Schimb 2 apartamente fiecare cu 2 camere, amplasate pe aceeasi scara, unul la P si celalalt la et.3. Apartamentele sunt in stare foarte buna, si sunt amolasate in zona ultracentrala a mun. Drobeta Tr. SeverinSolicit schimb cu o casa de locuit, 4 camere, baie,  bucatarie, singur in curte., diferenta negociabil

Detalii imobil Schimb locuinta

Camere 2
Strada decebal
Suprafata 50 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Drobeta-Turnu Severin
  • Tip imobil schimb: apartament 4 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si dau diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..