Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere Central Drobeta-Turnu Severin

60 m2, hochparter/8

200 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2015

Proprietar, inchiriez apartament 2 camere in Dr. Tr. Severin, situat stradal pe bd. Tudor Vladimirescu colt cu str. Cicero, hochparter, 60 mp, mobilat si utilat integral, 200 euro neg.

Persoana de contact: Monica - 0733.683.585

Detalii imobil apartament 2 camere Central Drobeta-Turnu Severin

Plata in avans 1 luna
Garantie 200 €
Camere 2
Strada Bd.Turdor Vladimirescu colt cu str.Cicero
Suprafata 60 m2
Etaj hochparter/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..