Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 16 camere Viile Noi Deva

560 m2, P+1, an constructie: 2014

100.000 €

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2015
Rata credit de la 2,082 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Persoana fizica vinde in Deva imobil compus din 4 apartamente independente in suprafata utila de 560 mp si teren cu suprafata totala de 1200 mp. Imobilul este structurat P+1 cu pod (se poate mansarda) si are anexat 4 garaje. 
Constructia este noua, are toate utilitatile (curent, gaz, canalizarea,apa) este situata intr-o zona buna si linistita, se poate organiza in pensiune turistica, azil pentru vârstnici, gradinita si este contruita din caramida poroterm, izolat exterior cu polistiren, tamplarie PVC cu geam termopan.

Detalii imobil casa 16 camere Viile Noi Deva

Camere 16
Strada Buteanu
Suprafata 560 m2
Structura P+1
Bai 4
Suprafata teren 1200 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2014
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..