Vanzare apartament 5 camere Curtici

100 m2, 1/1, an constructie: 1970

32.500 € (negociabil)

Ultima actualizare: 12 Mai 2014
Rata credit de la 667 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa este din caramida, este situata pe colt avand 2 fronturi stradale, cel actual fiind de 20m, suprafata totala de teren este de 1080 m. Casa are 5 camere, baie, bucatarie, camara, 2 holuri iar ca anexe are: bucatarie de vara+o camera, garaj, 2 magazii exterioare care se pot transforma in camere, cotete, cotarca. Toate sunt in stare buna si utilizabile fara a necesita reparatii capitale. Incalzirea este pe lemne cu teracote, apa curenta trasa si in casa, fantana forata, aprox. 20 pomi fructiferi, vita de vie. Casa este in stare buna, locuibila imediat, se vinde cu sau fara mobila, pret negociabil. tel. 0746165739, 0745158396

Detalii imobil apartament 5 camere Curtici

Camere 5
Strada Tache Ionescu
Suprafata 100 m2
Etaj 1/1
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1970
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..